Nieuwsbrief 296

KnolKnal 2.0

”De meeste politici zijn door mediatraining gevormde sprekende poppen” (Johan Derksen)

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Woensdag 15 juni 2022 –——————–www.vvknollendam.nl——————————Nieuwsbrief  296

Eigen en nieuwe leden vormen straks Knollendam 1

Weer een 1e elftal

Het is gelukt. Na één seizoen (waarin we ook nog eens 90 jaar bestonden!) met alleen een derde en vierde (een tweede bleek na enige tijd niet haalbaar), gaat Knollendam nu weer een eerste elftal inschrijven. Voetballers uit (vooral) Wormer hebben inmiddels overschrijving aangevraagd. Ook zijn er spelers terug (Mike) en willen eigen leden (zoals Manola, Jaimy, Koen) komend seizoen graag (weer) voor ons nieuw te vormen vlaggenschip uitkomen.  

Foto’s met een verhaaltje. Van de kennismakingstraining voor nieuwe leden gisteravond. Daarna werden de formaliteiten in orde gemaakt. En een beeld dat we een seizoen node hebben gemist en vanaf september hopelijk weer gaan zien. Erelid Car Husslage op maandagmorgen in de kantine in de weer met het standenbord; met een bakje cijfers en de maandag-editie van het NHD op tafel…

Mike Oortwijn terug op oude nest. Hij maakte een (kort) uitstapje naar Uitgeest maar is nu dus weer terug. De kledingzaak-manager hoopt op een mooi seizoen met Knollendam 1.

 ‘Citaten Ronald’ (1961-2018). Over erelid Klaas Bankersen in de jubileum-uitgave van 2007.
”Menige mol op ons complex begint in zijn of haar holletje te sidderen als de naam Klaas Bankersen valt. Heel wat heeft hij er al gevangen en heel wat zijn met hun staart in zijn klem terecht gekomen. Nu hebben mollen geen staarten. En dat komt dus dat ze allemaal in die klem hebben gezeten. En als ze wel een staart hebben? Dan hebben ze nog niet met Klaas kennisgemaakt. Of het zijn geen mollen. Veel mollenfamilies hebben in de loop der jaren hun koffers gepakt en zijn geëmigreerd om elders een nieuw bestaan op te bouwen”.

———————————P R O G R A M M A———————————-

Oranje in Nations League. Do 22 sept.: Polen-Nederland; zondag 25 sept.: Nederland-België.

Formule 1. Zondag 19 juni: Canada; zondag 3 juli: Gr.-Brittannie; zondag 10 juli: Oostenrijk; zondag 24 juli: Frankrijk; zondag 31 juli: Hongarije; zo 28 aug.: België; zo 4 sept. Zandvoort.