Nieuwsbrief 299

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 24  juni 2022 ————-De PPC wenst iedereen een mooie zomer————– Nieuwsbrief  299

Geen zomerstop voor klussers

Mop draait door

Van een zomerstop hebben ze nog nooit gehoord bij de Maandag Ochtend Ploeg (Mop). Het werk op ons mooie complex gaat altijd door, zomer en winter. Deze weken worden onder meer de bovenste kozijnen van de kantine aangepakt (foto) en wordt het dak van de recent gemetselde dug-out extra verstevigd. Bovendien is het nu hoogzomer, alles groeit en bloeit; ook het gras en onkruid. Extra maaien en schoffelen dus voor de mannen van voorman Jaap. 

Foto met een verhaaltje. Van een hele pagina over vv Knollendam, woensdag in Dagblad Zaan-streek. Daarin laat bestuurslid René Oortwijn aan verslaggever Kees Klinkenberg weten dat de club heel blij is met de (onverwachte) toeloop van nieuwe leden tijdens de laatste dagen dat het nog kon.

Vanavond midzomertoernooi bij KnolBoules, vanaf 19 uur op het boule-park van de club. Er wordt weer op veel deelnemers gerekend, ook al door het mooie weer. Kom op tijd!

Joris Kramer speelt volgend seizoen bij NEC. Daar lijkt het wel op. Na een goed seizoen bij Go Ahead Eagles verruilt de zoon van Maurice in 2022/23 Deventer voor Nijmegen. 

 ‘Citaten Ronald’ (1961-2018). Waarom we spelen in ’t groen en geel (jubileum-uitgave 2007).
”Omdat het ons enig staat. Een andere reden is het volgende. Tijdens de oprichtings-vergadering werd tijdens het zoveelste verhitte debat naar mooie kleuren gezocht. En, in Wormer had je Groen Geel, daar korfbalden veel mogelijke leden. Daarom besloot men die kleuren over te nemen. Dan hoefde de mensen niet speciaal een nieuw shirt te kopen.  

———————————-P R O G R A M M A———————————–

Oranje in Nations League. Dinsdag 14 juni: Nederland-Wales; donderdag 22 september: Polen-Nederland; zondag 25 september: Nederland-België.

Formule 1. Zondag 3 juli: Groot-Brittannië; zondag 10 juli: Oostenrijk; zondag 24 juli: Frankrijk; zondag 31 juli: Hongarije; zondag 28 augustus.: België; zondag 4 september.: Zandvoort.