Nieuwsbrief 300

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zaterdag 25 juni 2022- –————-NIEUWSBRIEF DRIEHONDERD———————Vierde jaargang

Twintig boulers midzomertoernooi

Hazes de beste

Koos Hazes uit Wormer was gisteravond de grote winnaar van het vermaarde KnolBoules- midzomertoernooi. Hij liet Pim Knijnsberg (2e), Thymo (3e) en Annie Stam (4e) achter zich. Penningmeester Aad Stam ‘won’ de poedelprijs. Alles zat mee voor de 20 deelnemers tijdens deze (bijna) langste dag van het jaar: het fraaie weer, de gemoedelijke stemming, het sportieve verloop, de drankjes, de hapjes. Hulde voor het bestuur, Jacintha, Frank en Aad.

Foto’s met een verhaaltje. Van het boulen gisteravond, het midzomertoernooi. Een over-zicht met bijna alle deelnemers en de uiteindelijke winnaars keurig op een rijtje: vlnr Pim, Koos, Thymo, Annie en Aad. Nu op naar het BBQ-toernooi van KnolBoules in september.

‘Wildvoetballers’ van buiten, ze zijn er weer. Zoals elke zomer, als voetballen elders niet mogelijk is. Deze week werd er zelfs een groot doel uit de ‘stalling’ naar het veld gesleept. Extra sloten en het weghalen van de vaste doelen moet ongenode gasten nu weghouden.

Dit is Nieuwsbrief nummer driehonderd. Sindsruim vier jaar inmiddels, wekelijks één, twee of drie keer een Knol Knal 2.0. Niet meer in de brievenbus zoals in het papieren tijdperk, maar in de mail-box en/of app-groep. Het aantal ‘vaste klanten’ stijgt gestaag. Een kleine honderd geïnteresseerden krijgt de brief rechtstreeks toegestuurd. Daarnaast is-ie later voor de rest van de wereld op de website van vv Knollendam te zien. vvknollendam.nl

—————————————-A G E N D A————————————–

Oranje in Nations League. Dinsdag 14 juni: Nederland-Wales; donderdag 22 september: Polen-Nederland; zondag 25 september: Nederland-België.

WK voetbal in Qatar. Het toernooi wordt gehouden van maandag 21 november t/m zondag 18 december. De 32 deelnemende landen (waaronder Nederland) spelen hun wedstrijden acht stadions.

Formule 1. Zondag 3 juli: Groot-Brittannië; zondag 10 juli: Oostenrijk; zondag 24 juli: Frankrijk; zondag 31 juli: Hongarije; zondag 28 augustus: België; zondag 4 september: Zandvoort.