Nieuwsbrief 304

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 17  juli 2022- –————————-vvknollendam.nl———————————-Nieuwsbrief 304

Schoolvakantie begonnen: mooie zomer!

Zes weken vrij

Voor velen is het zover: vakantie! De scholen hebben dit weekend de deuren voor zeker zes weken gesloten. Vanaf nu trekken vooral mensen met kinderen erop uit. Die wensen we een mooie zomer toe, vanaf deze plaats; maar ook via het bordje bij de ingang van ons complex. Dat geldt natuurlijk ook voor de thuisblijvers. Voor hen is het goed te weten dat tennissen en petanque spelen bij omniclub Knollendam gewoon mogelijk blijft, zomer en winter door.

Foto’s met een verhaaltje. Car stopt met wekelijks tennissen. Dat gaf hij al onlangs al aan. Met Chris (al eerder gestopt) en Werner (nog actief) begon hij bijna 25 jaar (!!) geleden met een balletje slaan op Klein Wimbledon. Op de archief-foto: vlnr Werner, Car (staand), Bart en Chris. En een foto van onze ”grasmeester”, op de weer herstelde maaimachine. Aad heeft het druk deze weken. Door de zomerse temperaturen groeit het gras tegen de klippen op.

Tennissers zoeken vijfde man/vrouw. Voor de maandagmiddag, van 14 uur tot 15.30 uur. Door het stoppen van Car zijn nu alleen Ria, Werner, Evert en Bart over. Dat is niet handig. Vijf vaste personen werkt het beste, er is altijd wel iemand afwezig. Kortom, kom er bij! 

Wildvoetballers, het kan nog gekker. Niet alleen Knollendam heeft er in de zomer last van, ook Fortuna Wormerveer. Journalist Kees Klinkenberg (pr-man – en nog veel meer – bij Fortuna) reageerde op onze laatste Nieuwsbrief met het volgende bericht: ”Zondag werd ons hoofdveld ‘bezocht’ door zo’n 80 ‘vreemdelingen’ die er doodleuk hun toernooi aan het spelen waren. Op de vraag hoezo dat dan was het antwoord ‘de poort stond open’… Tjaa…”.

—————————————-A G E N D A————————————–

EK voetbal vrouwen in Engeland.Vandaag, zondag 17 juli: Zwitserland-Nederland 18.00 uur.