Nieuwsbrief 364

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zaterdag 17 december 2022- –—————–vvknollendam.nl——————————Nieuwsbrief  364

Morgen begin drukke week Knollendam

Finale in kantine

Morgen dus de WK-finale Frankrijk-Argentinie (vanaf 16 uur) op een groot scherm in de kantine. Het is het begin van een drukke week bij de club. Zo komt maandag het bestuur van de Stichting op de koffie bij de Mop (met gebak?) en hebben ‘de mannen van Jaap’ woens-dagmiddag hun eigen feestje. En vrijdag (23 dec.) de grote, traditionele kienavond (20 u.).

Foto’s met een verhaaltje. Het kwam er deze eerste (korte) winterperiode toch nog van, schaatsen in het mooie Wormer- en Jisperveld. Ook bestuurslid René Oortwijn bond de ijzers onder en maakte deze prachtige foto. Ook hierbij een beeld uit filmpje van René.

Schilderij Theo Blankestijn te koop. Dit schrijft Piet Nieuwenhuizen: Beste mensen, het kantoor van Univé in Wormer wordt verbouwd. Er staat een schilderij te koop van de Ker-mis in Oostknollendam van Theo Blankesteijn. Opbrengst naar de verenigingen in Oost-knollendam? Het is maar dat jullie op de hoogte zijn. Piet Nieuwenhuizen (06-54228346).

”Ik heb meteen al een bestelling gedaan”, zegt trainer Andy Huitema over de wijnactie van vv Knollendam. ”Ik zet de Nieuwsbrief  over het eindejaarspakket ook in de groeps-app van de selectie”. Met het aanschaffen ervan steunt u de club: tieme_braat@kpnmail.nl

Knollendam-activiteiten. Zondag 18 december: finale WK op groot scherm in kantine (16 uur); maandag 19 december: Stichting bezoekt Moppers (10 uur); woensdag 21 december: Mop-kerst-viering (vanaf 15 uur); vrijdag 23 december: Kerstkienen in kantine (20 uur); vrij 30 december: KnolBoules, oliebollentoernooi (19 u.); zondag 8 jan.: Nieuwjaarswedstrijd/receptie (v.a. 14 uur).

—————————D O R P S – A G E N D A—————————-

Zaterdag 24 dec.: Nova Vita, opening ijsbaan (blijft staan tot maandag 2 januari 2023), kerstavond met musical Scrooge (Dorpshuis 18.30 u. en 21 u.);
zaterdag 7 januari 2023: POOK, Diederick Ensink – Diederick’s debuut;
zaterdag 14 januari: POOK, Kees van Amstel, Vluchtweg altijd; zaterdag 4