Nieuwsbrief 428

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 19 mei 2023- –————————–vvknollendam.nl——————————-Nieuwsbrief  428

DREMPELVREES. Ze blijven de gemoederen flink bezig houden, de nieuwe verkeersdrempels in het dorp. Nu zijn zelfs paaltjes ernaast (om te voorkomen dat auto’s door de berm rijden) verdwenen; net als een waarschuwingsbordje (Drempel!), lezen we in de OKD Bep Groep.

Kampioen met bus naar Oostknollendam

MOC-invasie

Knollendam speelt zondag de laatste competitiewedstijd van het seizoen, thuis tegen kam-pioen MOC. De gasten komen met een (volle) supportersbus naar Oostknollendam laten ze ons weten (zie foto). Na afloop drinken ze bij ons nog een ‘klein borreltje’, waarna het hele gezelschap terugkeert naar Midwoud, waar de selectie op een platte kar door het dorp gaat.

Foto-verhaaltje. Het Dorpshuis in Oostknollendam (kreeg meeste stemmen) heeft van Univé 1000 euro gekregen. Het kantoor in Wormer stelde dat bedrag na een verbouwing beschikbaar.

PROGRAMMA KNOLLENDAM.  Za 20 mei: Klein Wimbledon-tennistoernooi (13 u.); zo 21 mei: Knol 1-MOC 1 (14 u.), na afloop BBQ; za 3 juni: Gerbrand Bloem 7×7-toernooi (v.a.16 uur).

Maandagochtendploeg naar Jasper Sman in Wormerveer, woensdagmiddag  31 mei. Zoals elk voorjaar, voor een (op eigen kosten) drankje en een hapje.We vertrekken om 16 u.

Citaten Ronald Peeters (1961-2018. Uit de ”Jubileum-uitgave Knollendam 75 jaar” in 2007.
”In het seizoen 2001/2002 konden er maar 2 seniorenteams op de been worden gebracht. Dat was dringen geblazen. Er waren maar liefst 19 spelers voor het tweede beschikbaar. De con-currentie was moordend. Alleen Frank & Stefan Konijn, Hans Knijnsberg, Edwin van de Meer en Eric Smit waren verzekerd van een basisplaats. Anderen moesten knokken voor een plekje”.

—————————-D O R P S – A G E N D A—————————-