Nieuwsbrief 430

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Woensdag 24 mei 2023- –—————————Fijne Pinkster!—————————-Nieuwsbrief  430

Verwachting bestuur volgend seizoen

Geen 1e elftal

”We staan er zeker voor open om opnieuw een 1e elftal in te schrijven, maar op dit moment is het niet realistisch”, zegt bestuurslid René Oortwijn in het NHD van maandag. Na het af-gelopen seizoen willen sommigen niet meer voor het eerste uitkomen. René: ”Ik hoop dat we volgend seizoen een tweede en derde elftal hebben, dan kan de club gewoon blijven draaien”.

Foto-verhaaltje. Van Danny Pickers en assistente van café Sman. Het duo verzorgde zondag de drukbezochte BBQ (65 personen!) in en rond de kantine. Één deelnemer (erelid, 83) was héél enthousiast: beste barbeque ooit! Het Knollendam-bestuur bedankt verder Damian de Vries, die met zijn bedrijf DDV Montage een deel van de gezellige maaltijd geeft gesponsord. Hulde!

KnolBoules naar Zuidermeer. Na het succesvolle optreden in Heerhugowaard (toernooi-winnaar!) kregen onze boulers weer een eervolle invitatie. Om deel te nemen aan het zomer-toernooi van ”Oôs Boule-tje” op 24 juni. De petanque-afdeling gaat er met zes toppers heen.

PROGRAMMA KNOLLENDAM.  Zaterdag 3 juni: Gerbrand Bloem 7 tegen 7-toernooi (v.a.16 uur)

Willem Bakker-plantsoen gaat op de schop. Het onkruid tiert er welig, planten worden almaar groter en groter. Kortom, grote schoonmaak. Hein en Jaap zijn er mee bezig (foto).

Citaten Ronald Peeters (1961-2018). Uit ‘Jubileum-uitgave Knollendam 75 jaar’ in 2007. René Oortwijn in 2007, toen Knollendam 75 jaar bestond. ”De club bestaat 75 jaar en het toeval wil dat we ook 75 jeugdleden hebben, verdeeld over zes teams. Het jeugdbestuur bestaat nu uit zes personen: voorzitter René Oortwijn, wedstrijdsecretaris Jan Boer en penningmeester Rob Floris. Overige bestuursleden zijn Sven Brandt, Cees Jan Fonteijn en Henk van der Meulen”.

—————————————D O R P S – A G E N D A—————————————-