Nieuwsbrief 452

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Woensdag 12  juli 2023—————————vvknollendam.nl——————————Nieuwsbrief  452

Straks ruim 100 bewoners Kleine Braak

Nieuwe buren

Het is er toch van gekomen, de eerste bewoners van de (nu nog) 22 woon-units op De Kleine Braak zijn gearriveerd. Op een paar honderd meter van het Knollendam-complex staat voor zeker tien jaar een heus woonbuurtje. Tijdens de koffie bij de Mop kwam maandag de vraag: moeten wij die mensen – die straks natuurlijk wat te doen willen hebben – niet wijzen op onze aanwezigheid? We zijn een voetbalclub, maar we doen ook aan tennis en petanque. Er werd ge-opperd via een brief/flyer straks actie te ondernemen op De Kleine Braak. Lijkt een prima optie.

Foto-verhaaltje. Van de reparatie na storm Poly. De palen van het welkomstbord begaven het.

Kermis-muntverkoop tijdens vrijdagmiddagborrel. Komende vrijdag (14 juli) in ’t Dorpshuis, van 17.00 u tot 22.00 uur. In de voorverkoop kosten ze 2,50 euro, tijdens de kermis 2,75 euro.  

* Citaten uit het ‘Jubileumblad 40 jaar Voetbal Vereniging Knollendam’ (1932-1972) * Woordje vooraf. Het is dankbaar werk om voor deze vereniging een jubileumnummer te mogen verzorgen. Want al zijn wij niet in staat alle wapenfeiten van de afgelopen 40 jaar volledig te beschrijven, het feit dat naar de toekomst wordt gekeken geeft ons de zekerheid dat dit beslist niet ons laatste jubileum zal zijn. Dat dit jubileum-nummer een bron van her-inneringen mag zijn voor de velen die ‘Knollendam’ een goed hart toedragen, is de  grootste wens van de  jubileum-commissie: D. Stam, A. de Groot en D. Kleijn”. (Wordt vervolgd).

VV KNOLLENDAM-AGENDA. Half augustus start voetbaltraining: dan elke donderdag vanaf 19.30 uur (voor alle leden); zaterdag 16 en zondag 17 augustus (van 13 tot 17 uur): expositie ‘In Loving Memory’ (werk Ronald Peeters) in kunstgalerie Zaansgroen, Zeemansstraat 54, Zaandam.

KNOLBOULES-AGENDA. Vrij18 aug.: BBQ v.a.19 u., leden gratis, niet-leden betalen 8,50 euro.

—————————————D O R P S – A G E N D A—————————————-

Kermis in Oostknollendam 2023. Vrijdag 1 sept. (vrouwenmiddag v.a. 16 u.) t/m zondag  3 sept. .