Nieuwsbrief 464

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Donderdag 24 augustus 2023———————–vvknollendam.nl—————————Nieuwsbrief  464

Een korte, hevige (keuken)brand heeft gistermiddag het huis van Sandra en Michel aan het Bickershorn voor langere tijd onbewoonbaar gemaakt. Een vaatwasser is de oorzaak. Bur-gerhulp Oostknollendam was er vlug bij; de brandweer kon hierdoor snel starten met blus-sen. Het medeleven in het dorp is groot, blijkt ook uit de reacties op de OKD Bep Groep. We wensen Sandra (doet al jaren bardiensten bij ons) en Michel de komende tijd sterkte.

Vanavond v.a. 19.30 u. • Kantine ook open

Weer trainen

We gaan beginnen. Het seizoen 2023/24 start vanavond. Officieus, alleen nog trainen (19.30 u.). Maar toch: de zomerstop is voorbij, ook bij Voetbal Vereniging Knollendam. Vanavond gaat de kantine ook weer open. Vanaf nu elke donderdag clubavond. Op naar een mooi voetbalseizoen!

Foto Ronald Peeters. Van een jonge Louis van Gaal op ons complex. Hij deed in 1994 als (toen) Ajax-trainer de prijsuitreiking na een drukbezochte wedstrijd  van een Knollendam-combinatie tegen De Noordster, een dagactiviteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het gehele amateurvoetbal werkt met het mobiel digitaal wedstrijdformulier (mDWF). Maar hoe werkt het eigenlijk? Op de KNVB-site wordt dat precies uitgelegd. Zorg dat je zelf goed op de hoogte bent. Deel deze verwijzing met betrokkenen binnen de vereniging. Zie www.knvb.nl

KNOLLENDAM-AGENDA. Vanaf vandaag elke donderdagavond trainen, om 19.30 uur; zaterdag 16 en zondag 17 september (van 13 u. tot 17 u.): foto-expositie ‘In Loving Memory’ (werk van clubicoon Ronald Peeters): Kunstgalerie ZaansGroen, Zeemansstraat 54, Zaandam.

* Citaten uit het ‘Jubileumblad 40 jaar (1932-1972) Voetbal Vereniging Knollendam’ * ”We kunnen het in dit blad niet laten één van onze aktiefste leden van dit moment te benoemen. Behalve  de werkzaamheden, voorvloeiende  uit zijn functie in het bestuur, trekt hij wekelijks met de jeugd van Knollendam op, verzorgt de voetbalpool, heeft zich belast met de vorming van een dames-elftal en fungeert bovendien nog als B-scheidsrechter. Zijn naam: Rinus v. d. Sluys”.