Nieuwsbrief 478

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Donderdag 28 september 2023 —————-–vvknollendam.nl—————————-Nieuwsbrief  478

Grap Ronald via Frank op Ziggo-tv

Rob & Robert

In ‘Crashen in de keuken’ komen Robert Doornbos en Rob Kamphues (bij hem word het Zig-go-programma opgenomen) terug op het Formule 1-weekend. Met gerechten uit het land van de GP die dag. Dat was Japan. Dus kwam Rob met ‘Japanse kazen’ op de proppen. (Foto-verhaal).

Foto-verhaaltje. Van Robert en Rob. Die hadden de grootste lol om een tekst van ooit Ronald               Peeters, aangedragen door Frank Kristians. Dat was een echte Ronald-woordgrap, eerder in de      Knol Knal. Die gebruikte Rob nu op tv: ”Robert, dit zijn echte Japanse kazen, kamikazen…”.     

Frank is als producent (lezen we op de aftiteling)  nauw betrokken bij ‘Crashen in de keu-ken’, dat na een race op maandagmorgen wordt opgenomen en om 21.30 u. uitgezonden. (Ziggo).

                                                    VV KNOLLENDAM                                                                 

VOETBAL. Zondag 1 oktober: Knollendam 2-ADO ’20 2 (12 uur), Knollendam 3-Rood Wit Zaandam 5 (14 u.); zondag 8 oktober: Knollendam 2-Wijk aan Zee (12 uur), Knollendam 3-Hercules Zaandam 6 (14 uur); zondag 15 oktober: FC Uitgeest 6-Knollendam 3 (13 uur); zon-dag 29 oktober: Knollendam 2-FC Uitgeest 5 (12 uur), Knollendam 3-FC Uitgeest 7 (14 uur).

** Citaten uit het ‘Jubileumblad 40 jaar (1932-1972) Voetbal Vereniging Knollendam’ **     ”Midden jaren ’40. Ons nederlaagtoernooi (met Jisp, Graftdijk, WFC en KVV) moeten we na     drie wedstijden op last van de bezetter staken. De oorlog gaat voorbij en de handen moeten       weer uit de mouwen gestoken  worden. De opstallen, die voor het overgrote deel in potkachels zijn beland, moeten van het nog resterende hout herbouwd worden. Ook de drainering moet      nodig  worden