Nieuwsbrief 481

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Dinsdag 3 oktober 2023———————-vvknollendam.nl———————————-Nieuwsbrief  481

Oostknollendammer in VI-elftal van de week

Nordin bij besten

Oostknollendammer Nordin Bakker staat deze week in het VI-elftal van de week. De doel-man van Almere City verkeert na zijn goede optreden tegen FC Utrecht (1-2  zege) in goed gezelschap. Ook Hancko en Minteh (Feyenoord) en Pavlides (AZ) hebben daarin een plekje.

Foto-verhaaltje.  Was nog een heel gedoe voor de Mop, het weer terughangen van het defecte electronische scorebord. Voor de ‘Bond tegen het vloeken’ was er gisterochtend tijdens de moei-zame operatie sowieso weinig eer te behalen. Nog een tegenvaller: het bord werkt nu nog niet.

Inspectie van brug naar VVK-complex. Er werden vanmorgen uitgebreid foto’s van gemaakt, de leuningen (vooral aan de zuidkant) op stevigheid gecontroleerd en notities gemaakt. (Foto).

                                                    VV KNOLLENDAM                                                                 

VOETBAL. Zondag 8 oktober: Knollendam 2-Wijk aan Zee 2 (12 uur), Knollendam 3-Hercules Zaandam 6 (14 uur); zondag 15 oktober: FC Uitgeest 6-Knollendam 3 (13 uur); zondag 29 oktober: Knollendam 2-FC Uitgeest 5 (12 uur), Knollendam 3-FC Uitgeest 7 (14 uur).                                               

TENNIS. Klein Wimbledon-herfsttoernooi zaterdag 21 oktober (13 u.), met hapje en drankje. Vol is vol. Opgeven: Jaap Leegwater en Aad Stam. Ook per email: ovide5656@gmail.com

PETANQUE. Vrijdag is de vaste clubavond voor leden van KnolBoules,vanaf 19.00 uur. Vrij-dag 13 oktober: clubkampioenschap, vrijdag 29 december: oliebollentoernooi. Kom ook langs!

* Gelezen in  het ‘Jubileumblad 40 jaar (1932-1972) Voetbal Vereniging Knollendam’ *
Eind jaren ’50, begin ’60 zijn de sportieve prestaties minder. Dat heeft ook zijn weerslag op het clubleven. Zo wordt de vergadering op 19 mei 1960 naast het bestuur door slechts één lid be-zocht. Voor hem was dan ook de vacature van nieuw bestuurslid. Ondanks deze lichte teruggang komt de club toch in het bezit van douches, geisers en een wastafel in het scheidsrechtershokje.