Nieuwsbrief 485

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 9 oktober 2023———————-vvknollendam.nl——————————–Nieuwsbrief  485

Oostknollendam-noord zonder stroom

Mof de oorzaak

De rest van het dorp heeft er niets van gemerkt. Maar het Noordeinde van Oostknollendam zat gisteravond laat een tijdje zonder stroom. ”Tijdens de aanleg van een stoppenkast in ons huis is een mof tussen twee kabels niet goed geweest. De stroom moest er dus even vanaf om er weer een nieuwe mof tussen te zetten”, aldus de bewoonster. Hopelijk is het leed nu geleden.  

Foto-verhaaltje.  Het welkomstbord bij de brug naar ons sportpark staat weer. Het bord had een storm niet doorstaan. Sinds vanmorgen is het terug, dankzij de buiten/binnen-dienst van de Mop.

                                OMNI-VERENIGING KNOLLENDAM                                                                 

VOETBAL. Zondag 15 oktober: FC Uitgeest 6 – Knollendam 3 (13 uur); zondag 29 oktober: Knollendam 2 – FC Uitgeest 5 (12 uur), Knollendam 3 – FC Uitgeest 7 (14 uur); zondag 5 no-vember: SVA 6-Knollendam 2 (12 uur), SVA 7-Knollendam 3 (13 uur). Geef geen afbericht aub.                                   

TENNIS. Klein Wimbledon-herfsttoernooi zaterdag 21 oktober (13 u.), met hapje en drankje. Vol is vol. Opgeven: Jaap Leegwater en Aad Stam. Ook per email: ovide5656@gmail.com

PETANQUE. Vrijdag is de vaste clubavond voor leden van KnolBoules, v.a.19.00 u. Vrijdag 20 oktober: clubkampioenschap; vrijdag 29 december: oliebollentoernooi. Kom ook gezellig langs!

* Gelezen in  het ‘Jubileumblad 40 jaar (1932-1972) Voetbal Vereniging Knollendam’ *
De jubileumblad-redactie had een gesprek met de heren Bloem en Bus. Die vormden ooit (in de jaren ’50) het dagelijks bestuur, samen met Cor Siekerman. Beiden hebben ervaren hoe moeilijk, maar ook hoe dankbaar het is een vereniging als Knollendam te mogen besturen. Ze waren dan ook complimenteus over het huidige bestuur (begin jaren ’70) dat de kantine-bouw realiseerde.