KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Zondag 19 november 2023———————vvknollendam.nl-—————————–Nieuwsbrief  509

Wormerse Roos Schram 100e lezer!

Nieuwsbrief-fans

Het aantal vaste Nieuwsbrief-ontvangers neemt gestaag toe. Gisteren kwam Roos Schram uit Wormer daarbij. Welkom! Dat was tijdens een bijeenkomst in De Stoomhal. Daarmee is de oud-Oost-knollendamse de 100e ‘abonnee’ die de Nieuwsbrief via app, email of  papier krijgt.

Foto. Annelies Krijgsman was in 1976 actief tijdens het Cor Honigh-toernooi. ”Daphne Rijksbaron zit op mijn rug; links Paula Leegwater, Ingrid Prins; rechts Anita Kleijn, Petra Groot, Mieke en Tine-ke v/d Kleij, Anja en Atie Huijgen; staand Rineke Nieuwenhuizen, Cynthia Neelen en haar moeder”.

Henk Verkade erelid Blauw Wit W.  Dat hoorde hij dinsdag tijdens de jaarvergadering. Henk was lang actief bij de blauwwitte jeugd, maar ook enige jaren trainer bij vv Knollendam. Oscar de Vries (rechts op de foto, Henk links) heeft aangegeven te willen stoppen als BW-voorzitter.

OMNI-VERENIGING KNOLLENDAM

VOETBAL (sinds 1932). Zo 26 nov.: Knollendam 2-Vitesse 11 (12 u.); Knollendam 3-WSV 6 (14 u.); zondag 3 december: Rood Wit 4-Knollendam 2 (12 u.), Dios 5-Knollendam 3 (11 u.).

TENNIS. (sinds 1995). Klein Wimbledon groeit; al meer dan 70 leden. Aad en Jaap vormen de tenniscommissie. Zaterdag 27 januari 2024: Snerttoernooi,13 u. Info: ovide5656@gmail.com

PETANQUE (sinds 2010). Elke vrijdag KnolBoules-clubavond; 29 dec.: oliebollentoernooi.

CLUB-ACTIVITEITEN

Vrijdag 24 november: Pubquiz in kantine, aanvang 20.00 uur. Opgeven: 06-38149826 (Thieme). Inschrijfgeld 10 euro per team (4 personen); vrijdag 15 december: kerstkienen, vanaf 20.00 uur (pen meenemen); zondag 7 januari 2024: nieuwjaarswedstrijd (14 uur) en -receptie (v.a.15 uur).

*****De PPC bladert door oude clubbladen (de papieren KnolKnal) en citeert daaruit  *****
Wie waren je belangrijkste spelers, werd aan  Rinus van der Sluys gevraagd. ”Bij de dames de zussen Groot, Tineke & Mieke van der Kleij en Nel Klos en de rest van het team. Bij de heren onze keeper Wim Kroon, Hans Bakker, Hein Noom. Ik moet er eigenlijk nog veel meer noemen”.