Nieuwsbrief 530

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 1 januari 2024 —TOT ZONDAG OP ONS SPORTPARKNieuwsbrief  530 (7e jaargang)

Volop oude glorie zondag 7 januari bij vv Knollendam tijdens de bekende nieuwjaars-wedstrijd (daarna de feestelijke receptie). Onder meer spelen mee (v.a.14 u.) Lex Meijns, Jeffrey de Jonge, Geert Rol, Niek Baas, Robin Bloem en nog meer (vroegere) VVK-toppers.

Gelukkig 2024

De Pers en Propaganda Commissie van vv Knollendam wenst alle lezers (en niet-

lezers) van deze brief een gelukkig en gezond 2024. Ook dit jaar blijven tips en foto’s welkom, over van-alles-en-nog-wat. Dat houdt de Nieuwsbrief levendig, verrassend.

Foto-met-verhaal. Van een eerder oud tegen nieuw-duel. Voorheen altijd op de eerste dag van het jaar; nu een paar dagen later. Altijd aparte, leuke wedstrijden zo aan het begin van het jaar.

Boule-kampioenschap 2023 valt in het water. Ook vrijdag jl moest er een streep door.Dat wordt nu ergens in het voorjaar. Jan Stam mag dus nog langer genieten van de wisselbeker.

Mop komt morgen als ‘dinsdagochtendploeg’ bij elkaar. Twee maandagen vrij (kerst en nieuwjaarsdag) is wat teveel van het goede. En… zondag moet alles weer spic en span zijn.

Volg de Zaanse nieuwssite De Orkaan, ook in het nieuwe jaar. ”Stevige journalistiek in een Zaans jasje. Gratis, geinig, onafhankelijk, scherp en actueel in nieuws en ouds”. (Affiche).

VOETBAL (sinds 1932). Zondag 14 januari: Knollendam 3-WSV ’30 6 (14 uur); Zondag 21

januari: Uitgeest 6-Knollendam 3 (13 u.); zondag 28 januari: Saenden 4-Knollendam 2 (10 u).

*De PPC bladert door oude clubbladen (de papieren KnolKnal) en citeert daar letterlijk uit*
”Louise Leegwater in gesprek met Raymond Dubbeld. Wat is je leeftijd? 6 jaar. Op welke schoolzit je? De Sprong. In welk elftal speel je? F1. Wat is je plaats? Middenvelder. Wie is je favoriete voetballer? Ruud Gullit. Wat wil je later worden? Brandweerman of op een zandauto bij Floris.”