KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 11 maart 2024—————FORMULE 1-SPECIAL———————–Nieuwsbrief  566

Vanuit Oostknollendam, vanavond bij Ziggo (21.30 u.)

Clash in keuken

Na een grapje met slagroom (het vloog alle kanten op) ging Rob Kamphues vanmorgen snel richting badkamer op en moest Robert Doornbos op zoek naar een keukenrol. ”Clashen in de keuken”. Een Ziggo-programma (waarin Robert & Rob de laatste F1-race op een luchtige wijze analyseren), wordt op maandag opgenomen in Oostknollendam, in de keuken van Kamphues. Producer Frank Kristians (”allemaal voor de kijkcijfers”) bood ons een exclusief inkijkje.

Foto-verhaaltje. Een kijkje in de keuken (het eten is altijd iets speciaals uit het race-land, van-daag Saoedi- Arabië) van Rob Kamphues, vanmorgen rond half twaalf.  Robert, Rob en Frank (verzorgt o.m. de maaltijd) overleggen. Het werk is dan bijna klaar, ook voor de twee camera-mensen. Een uur Formule 1-televisie staat erop, vanavond te zien bij Ziggo, vanaf 21.30 uur.

Rob Kamphues is één van de vaste gezichten van de Formule 1-uitzendingen van Ziggo Sport. Hij presenteert o.m. elke vrijdagavond het Race Café. In dat programma ontvangen Kamphues en analist Robert Doornbos prominenten uit de racerij in een lichtvoetig programma.

Oud-Formule 1-autocoureur Robert Doornbos is ondernemer, presentator en enthousiast spreker. Als autocoureur reed hij voor Minardi en Red Bull Racing. Tegenwoordig geeft hij lezingen en presentaties voor ondernemers, managers, bedrijven, overheid en sportclubs.

VOETBAL (sinds 1932). Zondag 17 zondag: FC Uitgeest 5Knollendam 2 (10.30 uur), FC Uitgeest 7Knollendam 3 (10.30 uur); zondag 24 maart: Knollendam 2-SVA 6 (12 uur); Knollendam 3-SVA7 (14 uur); zondag 7 april: KFC 6-Knollendam 2 (9.15 uur); KFC 7-Knollendam 3 (9.15 uur).

TENNIS (sinds 1995). Za 6 april: Lentetoernooi (13 u.). Aanmelden via: ovide5656@gmail.com

TONEELVERENIGING EENSGEZINDHEID speelt de komedie ‘Gebroken ijs’. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart in ’t Dorpshuis van Oostknollendam. Kaarten: 075-6426167 / 06-18537520.