Nieuwsbrief 594

KnolKnal 2.0

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Woensdag 29 mei 2024————Tip? knolknal1932@hotmail.com ————-Nieuwsbrief  594

‘Één grote familie’: straks buurtborrel. Zaterdag beginnen de opnamen van het tweede sei-zoen van de Videoland-serie van (en met) Chantal Janzen. De locatie-manager heeft voor van-daag (vanaf 18 u.) Oostknollendammers uitgenodigd in het Dorpshuis. ‘Voor vragen en zorgen’.

Voor Knollendam vanwege onderhoud veld

Complimenten

De bal moet op kunstgras goed kunnen rollen en ‘stuiteren’, maar ook weer niet te snel en te hoog. Sports Lab kwam gisteren bij ons langs. Namens de KNVB keurt het bedrijf om de paar jaar velden van voetbalclubs. Na een dagje passen en meten kwam in de loop van de middag al snel het keuringsrapport binnen: veld vv Knollendam is weer voor twee jaar goedgekeurd!

Foto’s-met-verhaal. Van de keurings-activiteiten gisteren. Sport Labs en Ceelen waren vroeg in de weer bij ons. Onze aanwezige zegsman (hij nam ook de foto’s) had al snel door dat het alle-maal wel in orde zou komen. ”De man van het bedrijf gaf nog een groot compliment aan het onderhoudsteam van de Mop.  Aad Stam nam de complimenten met een glimlach in ontvangst”.

Bannetocht voor fietsers en wandelaars. Zondag 9 juni, vanaf 9 uur. Inschrijven (5 euro per persoon) onder meer bij het Dorpshuis van Oostknollendam en ijsclub Nova Zembla in Wormer.

Toernooi zeven-tegen-zeven zaterdag met vijf teams. Alles is er klaar voor. Knollendam 2 en 3, FC Zaanstreek, Jisp en De derde helft beginnen om 15 u.; rond 17 u. is de laatste wedstrijd.

VOETBAL(sinds 1932). Za 1 juni: 7×7-toernooi (15 u.); zo 2 juni: KFC 6-Knol 2 (9.15 uur).

TENNIS (sinds 1995). Za 1 juni: midzomer-toernooi, met acht deelnemers volgeboekt (13 uur). PETANQUE (sinds 2010). Vrijdag 21 juni: Midzomernacht-doubletten toernooi; za 29 juni: toer-nooi bij Jeu de boulesvereniging Zuidermeer (bij voldoende belangstelling); vrij19 juli: BBQ-bou-len; za 10 aug: Wormerland-toernooi bij Novaboules in Wormer, vanaf 11 u.; vrij 30 aug: clubkam-pioenschap; vrij 20 september: Herfsttoernooi; vr 3 jan. 2025: Nieuwjaarsborrel + potje boulen.