Nieuwsbrief 176

KnolKnal 2.0

Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Maandag 28  juni 2021—————–  jisperveld@hotmail.com—————-Nieuwsbrief  176 (3e jaargang)

‘Voorjaarsdrukte’ maandagochtendploeg

Bedrijvigheid alom

Gezellige drukte vanmorgen op ons sportpark. In elke hoek was wel iemand van Jaap’s ‘rode brigade’ aan het werk. Jan met het weghalen van onkruid, net als Hein. Aad bezig op de trekker, Jaap monteerde intussen een nieuw bord boven ‘de tennis’. Bart aan het schilderen, Gerard zorgde voor koffie, Car was bezig in de drukkerij. Klaas hield een oogje in het zeil.

Foto met verhaaltje. Van Klaas Bankersen (93). Bij het nieuwe bord boven de ingang van de tennisbaan. Het kreeg de instemming van onze oudste Mopper, die niet blij is dat Knol-lendam straks na 90 jaar (!) geen 1e elftal meer heeft. ”Dat heb ik nog nooit meegemaakt”.

Midzomertournooi KnolBoules nu vrijdagavond 9 juli, vanaf 19 uur. Dezelfde prijzen, vers bier. Dat laatste is niet onbelangrijk voor de jongere leden. Die hebben inmiddels hun eigen plekje op het boulepark. Dat blijkt uit een bordje, gemaakt door Koen Kristians (foto).

Klein Wimbledon: hoogzomer(dubbel)tennistoernooi zaterdag 10 juli, vanaf 13 uur. Nog enige plekken beschikbaar. Hapjes, drankjes, gezelligheid. ovide5656@gmail.com

Eind juli trossen los voor Moppers. Vorig jaar ging het door corona niet door, de traditio-nele boottocht en etentje van de maandagwerkers. Maar dit jaar moet het lukken. De datum staat: woensdagmiddag/avond 28 juli. De bestemming ook, richting Zaandam, door de sluis.

 UITSMIJTER. Uit de dichtbundel ‘Tachtig slimmericks’ door Dick Lulmeier en Derk Peeters

Tour de France
Frans en Peter fietsen in Frankrijk
Zij verdwaalden keer op keer
Peter was als eerste in Parijs
Maar waar TourdeFrance nu weer?