De anekdote van Car

14-02-2017 23:39

De anekdote van Car. Nou ja, eigenlijk was hij van Bart maar Car vond hem zo leuk dat hij tijdens de re√ľnie naar het spreekgestoelte liep om hem te vertellen. Een hele tijd geleden: meer dan 25 jaar geleden speelde de B-junioren van Knollendam tegen een B8 van Volendam.  Een aantal spelers van Knollendam was flink uit de kluiten gewassen. Om een team samen te kunnen stellen was het nodig om voor een aantal Knollendam spelers dispensatie aan te vragen. De Volendammers waren stukken kleiner- waarschijnlijk eerstejaars en ze verloren met 2-6 van de reuzen. Na afloop bij het handen schudden, zei een van de kleine Volendammer tegen de al veel grotere Barry Neelen. Gefeliciteerd en de groeten aan je vrouw!

de anekdote van Car