Frans en Frank 25 jaar lid, Aad al 60 jaar!

03-01-2019 15:01

Aad 60 jaar lid en actief bij de club

Zelf ziet hij het niet zo als een prestatie, Aad Stam. Hij is maar liefst zestig jaar lid van vv Knollendam. Hij kreeg daarvoor op de eerste dag van 2019 de bekende speld van voorzitter George Zwart. 'Je hoeft alleen maar elk jaar je contributie te betalen. De rest gaat vanzelf', aldus ons doorgaans nuchtere erelid. Maar Aad is natuurlijk niet zomaar 'een lid'. Vele jaren was hij onder meer als voetballer actief (eerste, lagere elftallen), zat lang in het bestuur, is hoofd kunstgras, Mopper, oprichter KnolBoules, enzovoort, enzovoort. Hulde! Frans Duinmeier en Frank van Geest zijn nog niet zover; maar inmiddels wel op de goede weg. Die kregen de speld voor 25 jaar lidmaatschap.

De huldigingen vonden plaats tijdens de weer drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst. Het afgelopen jaar was niet in alle opzichten geweldig, aldus George. Zo moest Knollendam afscheid nemen van twee steunpilaren van de club, Jaap Kleijn, (oud-voorzitter, mopper, kantine) en lid van verdienste Ronald Peeters, oud-speler en vele jaren grote animator van eerst de papieren Knol Knal, later de ongekend populaire Knollendam-website. Ook hoopt George dat de prestaties van met name het eerste in 2019 stukken  beter worden. De traditionele wedstrijd tussen Oud en Nieuw werd door de huidige selectie nipt gewonnen, 4-3. Op de foto's: Aad krijgt de beroemde speld en de gezellige drukte rond de bar in 't Trefpunt.

- Mopper -