Jaap Leegwater genomineerd voor Clubheld

03-11-2016 16:58

Beste Jacob,

Gefeliciteerd, jij bent genomineerd voor de Clubhelden van de Amateursport 2016. Er kan vanaf nu op jou gestemd worden via de website. Word jij dit jaar verkozen tot de AD Algemeen Dagblad Clubheld dan strijd jij samen met 14 regionale clubhelden om de landelijke titel Clubheld van de Amateursport 2016 en de hoofdprijs van €10.000 voor jouw club!

Op 7 november as. wordt de 1e tussenstand bekend gemaakt. We zijn erg benieuwd hoe jij er dan voor staat? Zorg dat zoveel mogelijk mensen op jou stemmen. Laat al jouw vrienden, familie en kennissen weten dat jij genomineerd bent. Hoe meer stemmen, hoe meer kans op die € 10.000,- voor vv Knollendam! Bovendien maakt iedereen die stemt ook nog kans op een Ford Fiesta.