Knollendam klaar voor kampioensfeest

17-04-2017 19:59

We zijn er klaar voor. Het kampioenschap van ons vlaggenschip. Zondag moet het gebeuren. Uit tegen GSV in Grootschermer. De koploper tegen de rode lantaarndrager. Dat lijkt een eitje. Maar zekerheid heb je nooit. Maar toch.... we gaan er eigenlijk wel van uit. Dat we de titel binnenhalen.

Wat een weelde. Volgend seizoen is Knollendam vierdeklasser. Komen we als kleinste Zaanse voetbalclub uit tegen gerenommeerde tegenstanders. Clubs waartegen we - in sommige gevallen - nog nooit eerder uitkwamen, in ons 85-jarig bestaan.

Ook de Mop is de afgelopen weken druk in de weer geweest ons sportpark er pico bello bij te laten liggen. Uiteraard om het aanstaande kampioensfeest extra luister bij te zetten. Zo werden de kleedkamer-deuren geschilderd (althans een begin mee gemaakt); de Prins Corbrug kreeg ook recent een verse groene verflaag.. Ook werd het gras aan de randen van ons complex onder handen genomen, zoals de foto's laten zien.    - Mopper -