Knollendam: tennissen nu voordeliger dan ooit

21-03-2017 19:56

Knollendam: tennissen  nu voordeliger dan ooit

Sporten. Lekker bezig zijn. In de buitenlucht! Tennissen bijvoorbeeld, op de fraaie kunstgrasbaan  van voetbal-vereniging Knollendam. De faciliteiten op en rond Klein Wimbledon, de naam van ons tennispark, zijn welhaast professioneel te noemen. De club beschikt over een fraaie, strakke, tweekleurige tennismat, is zeer rustig gelegen (je hoort er alleen vogels fluiten), terwijl de hoge, dichte coniferenhaag de wind geen kans geeft.

De VVK-tenniscommissie is zeer actief. Regelmatig worden er toernooitjes georganiseerd.  De toegangsdeur tot Klein Wimbledon staat dan wagenwijd open, voor leden en soms ook voor niet-leden. Die kunnen overigens altijd (eerst vrijblijvend) een kijkje nemen bij onze tennis-tak, de trots van vv Knollendam.

Tennissen bij vv Knollendam is trouwens heel voordelig. Het eerste (kennismakings) jaar betaalt u slechts 37,50 euro. Daarna is dat 75 euro. Dat is sowieso een schijntje vergeleken met tennissen elders. Maar het kan nóg goedkoper!

Als u om de acht weken op zondag enige uren (van 14.45 u. tot 18 u.) bardienst doet in de (voetbal)kantine, is de jaarlijkse contributie 40 euro (voor nieuwkomers is dat het eerste jaar dan slechts 20 euro!).

Voor deze ''vooroorlogse'' prijzen kunt u bij ons het hele jaar tennissen. Elke dag, zeven dagen in de week, óók 's avonds. Het werkt als volgt: elk tennislid krijgt een sleutel. Die geeft toegang tot de baan, maar ook tot het naburige "Melkhuisje'' (om te verkleden bijvoorbeeld) en kleedkamer 4; daarin zit de schakelaar voor de verlichting en zijn tevens douche en toilet beschikbaar.

Enthousiast geworden? Kom dan eens langs. Op onze altijd actuele website(www.vvknollendam.nl) kunt u alvast wat sfeer proeven over onze actieve omni-vereniging. Naast tennis doen we aan voetbal, jeu de boule en beach-volleybal. U kunt contact opnemen met onderstaande personen voor meer informatie. Zij verwelkomen u graag als nieuw tennislid!

Namens de tenniscommissie,

Jacob Leegwater, 075-6426315, 06-44956214 - ovide@quicknet.nl