Knollendam zoekt nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd

23-11-2012 11:09

Knollendam is voor het volgende seizoen op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris. René Oortwijn houdt er na 20 jaar mee op.

De functie houdt in dat je contactpersoon bent bij de KNVB voor alle jeugdwedstrijden.Ook zal je contact moeten onderhouden met andere wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen of de KNVB wanneer aanvagstijden of data van wedstrijden veranderen. Bij de club zelf vul je het aangeleverde

programma van Martin Klos aan met bestuursdiensten, kantinediensten,scheidsrechters en rijders voorde uitwedstrijden.Het is hierbij belangrijk een goede administratie bij te houden welke ouders wat hebben gedaan zodat iedereen evenveel  aan de beurt komt. Voor meer info kun je altijd bij RenĂ© terecht.

Het jeugdbestuur zelf kijkt ook uit naar en vervanger, maar een spontane aanmelding zou geweldig zijn.