Oorkonde voor Evert Klos, hulp van Sinterklaas

11-01-2016 18:25

Evert Klos is verleden maand in Wormerland onderscheiden met de oorkonde van de gemeente Wormerland. Evert was jarenlang een gevreesde verdediger bij Knollendam en bekleedde onder andere 5 jaar het voorzitterschap van onze vereniging. Omdat hij ook actief is voor speciale begraafplaats van Oostknollendam én omdat hij vanaf 1971 ook hand- en spandiensten verricht voor Sinterklaas besloot de Gemeente Wormerland hem te eren met een oorkonde. Omdat Evert zelf verhinderd was omdat hij het te druk had met de Sinterklaasperiode overhandigde burgemeester Tange van Wormerland de oorkonde aan Sinterklaas. De Goedheiligman had het eigenlijk ook te druk tijdens de Sinterklaasperiode maar hij was bereid om even de oorkonde voor Evert in ontvangst te nemen. Naar verluidt kreeg de Goedheiligman ook een zelfgemaakte tekening van de burgemeester die de Sint erg mooi vond en uiteraard boven zijn bed zou hangen. Aan de oorkonde is ook een zilveren lepelaar verbonden.

Sinterklaas neemt uit handen handen van Burgemeester Tange een oorkonde en een bos bloemen voor Evert Klos in ontvangst.