Prins Corbrug veilig dankzij veilig kunstgras

17-01-2017 12:04

Prins Corbrug veilig dankzij veilig kunstgras

De Arbo is er niet aan te pas gekomen bij de Mop. Nog net niet. Maar onveilig was-ie wel, de Prins Corbrug. Vooral door de verrotte palen natuurlijk. Ook kon het brugdek spiegelglad zijn, zeker bij nat weer.  Maar dat is allemaal voorbij. De palen werden al eerder vernieuwd door Ab en Aad. Het nu keurige, strakke en horizontale plankier is nu zelfs voorzien heus kunstgras.

Uitglijden en daardoor misschien een frisse duik maken in de Bonkevaart is er dus niet meer bij. Net op tijd. Want er lijkt heel voorzichtig een schaatsperiode aan te komen. Op de bekende Bonkevaart - ten noorden van ons complex - ligt inmiddels al een aardige ijslaag. Tijdens de clubavond donderdag was er al informeel overleg tussen de ijsmeester en de vaste tijdwaarnemer.

Ereleden Aad en Car hebben er zin in. Het is de bedoeling dat, zodra het alllemaal mogelijk is, meteen wedstrijden te houden, uiteraard. Prikslee- en schaatswedstrijden willen de organisatoren (de voetbal en Nova Vita)  op één zaterdag- of zondagmiddag afwerken. Geen risico nemen dat het weer jaren kan duren. Kortom, iedereen staat op scherp. Nu Koning Winter nog.