Reünie bij 85-jarig Knollendam

10-01-2017 16:05


Voetbalvereniging Knollendam is jarig. Bijna dan. Dinsdag 31 januari is het precies 85 jaar geleden dat de vijfdeklasser in 1932 werd opgericht. Een jubileumjaar dus, 2017. De festiviteiten starten zaterdag 4 februari met een reünie. Vanaf 15.00 uur (de kantine is vanaf 14.00  uur open) zijn alle huidige en oud-leden dan van harte welkom in clubhuis 't Trefpunt. Daar zorgt de club deze feestelijke middag voor muziek, hapjes en een drankje. Later - tijdens het hemelvaartsweekend eind mei - volgen nog veel meer activiteiten.

De jubileumcommissie van de actieve dorpsclub hoopt deze middag veel (oud)leden te mogen begroeten. Ook degenen die geen persoonlijke uitnodiging kregen. Van hen is het adres helaas niet meer te achterhalen. Maar elke (oud)Knollendammer is 4 februari van harte welkom!


Zes jaar terug kreeg de club na een mega-renovatie kunstgras, een professionele  lichtinstallatie, nieuwe hekken en tegelpaden rondom het hoofdveld. Het complex van Knollendam ziet er anno 2017 dan ook fraai en strak uit. Dat zal in 1932 bij de oprichting uiteraard wel even anders geweest zijn.

 

 

 

 

Een vooroorlogs veteranenteam: staand v.l.n.r, D. Dekker, D.Ouweltjes, J. Roos

G.Dekker, J. Heijnis, G.Bloem, C.Stam, H.Supheert. Zittend v.l.n.r, C.Ouweltjes,

 G. Max, A. Bloem