Rinus van der Sluys overleden

22-05-2015 16:39

Rinus van der Sluys overleden

Ons bereikte het droevige nieuws dat vandaag op 15 mei op 83-jarige leeftijd ons erelid Rinus van der Sluys is overleden. Rinus is sinds zijn komst bij onze club een van de grote pijlers geweest waarop onze club rustte. Hij was meer dan 40 jaar bestuurslid en vice-voorzitter. Hij was trainer van én kampioen met het eerste, hij was trainer van de dames, scheidsrechter, trouw lid van de maandagochtendploeg tot zijn verhuizing naar Wormer en talloze malen geëerd door de voetbalbond. Ook buiten het voetbal was hij actief. Zo was hij jarenlang ondercommandant van de brandweer van Oostknollendam, en ook in die functie diverse malen geëerd. Hij deed veel voor  Nova Vita en is daarvan ook erelid.  Tevens was hij jarenlang actief in het schoolbestuur. Hij kreeg voor zijn onvermoeibare inzet een zilveren medaille verbonden aan de Orde van Oranje-Nassau. We zullen in deze opsomming wellicht wat zijn vergeten maar het is duidelijk dat de talloze activiteiten van Rinus zijn betrokkenheid bij Oostknollendam laten zien. Wij zijn bijzonder dankbaar voor alles wat hij voor ons en onze club heeft betekend, zullen hem in ere herdenken en wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.