Selectie oud-knollendam voor nieuwjaarswedstrijd bekend

14-12-2012 21:42

De selectie van Oud-Knollendam op 1 januari is dit jaar weer met de grootste zorg samengesteld. Na eindeloze vergadersessies zijn de volgende spelers uitgenodigd om het tegen Knollendam 1 op te nemen.

André Bas, Wim Bakker, Peter de Boer, Jeremy Dekker, Steven Wilbrink,Geert Rol, Maurice Kramer, Vincent Kramer, Frank Kristians, George Kristians, Joop Meijer, René Oortwijn, Jan Stam, Aad Stam, Erwin vd Kwaak, Jacko Zwart, Raymond Dubbeld, Frank van Geest, Muus Zwart, Stefan Vels en Mark Vels.

Hoofdcoach: Ruud de Graaf

Assistencoaches: RInus vd Sluijs en Car Husslage

Keeperstrainer: Sietse Tiekstra

Enkele opmerkingen: Het is niet toegestaan zich met een rollator op het grasveld te bevinden.

Voor spelers die al heel lang niet hebben gevoetbald  heeft de organisatie e3en A4tje met de belangrijkste spelregels klaarliggen in de kantine.

De wedstrijd begint om 14.00 uur en duurt  - voor de oudere spelers-  heel heel heel erg lang.

Oud-Knollendam nog op het oude veld met dat groene spul, die sprietjes,