Serge herbeleeft droomwens na 20 jaar

05-12-2013 22:06

Serge na twintig jaar terug bij Ajax

Het is alweer twintig jaar geleden dat Knollendamlid  Serge Leegwater op 15-jarige leeftijd getroffen werd door een zeldzame vorm van bloedkanker. Dankzij de stichting Make a Wish die kinderen met een levensbedreigende ziekte helpt om hun droomwens te in vervulling te laten gaan mocht hij een bezoek brengen aan zijn favoriete club Ajax. Hij ontmoette er al zijn helden. Edgar Davids, Dennis Bergkamp, Edwin van der Sar, Ronald de boer en Sjaak Swart.  Een onvergetelijke gebeurtenis en Serge ging met enkele van zijn helden ging hij op de foto. Gelukkig genas Serge van zijn ziekte en vandaag was hij, vergezeld van Nicole, Jaap en Louise terug bij de club waar hij twintig jaar geleden werd ontvangen. Enkele oude helden van toen waren er nu ook en onder vrolijkere omstandigheden dan twintig jaar terug ging Serge met Marc Overmars, Edwin van der Sar en Frank de Boer op de foto.

Na twintig jaar terug bij Ajax. En natuurlijk gaan Serge, Nicole, Jaap en Louise dan met Mr. Ajax Sjaak Swart op de foto.

(Lees ook het artikel op de site van Ajax. Klik hier.)

Filmpje op Youtube kanaal van Make a wish Nederland