Stemmen bij Klaas-Jan Huntelaar Foundation

01-02-2013 13:25

Stemmen bij de Klaas Jan Huntelaar Foundation.

De Klaas Jan Huntelaar Foundation steunt projecten bij amateurverenigingen die een verbetering inhouden. Dit kan een verbetering vd accommodatie zijn, bevordering vd veiligheid of maatregelen die het milieu sparen. Elk kwartaal wordt een bedrag van maximaal 75 % van de totale projectbegroting gedoneerd aan het beste project. Het project staat op de website en het project wat de meeste stemmen krijgt dat kwartaal, wint. Wij hebben de aanschaf van onze zonnepanelen ingediend, dat ons € 7200,00 heeft gekost.

Iedereen moet dus naar de site, www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl gaan en daar het kopje stemmen aanklikken. Dan komen alle 9 ingediende projecten in beeld, wij zijn het 8e project. Zoek de Knollendam inzending op en klik op ons plaatje. Je moet dan je naam en e mail adres invullen en dan het oranje vakje STEM. Daarna krijg je dus een mail toegestuurd en daarin moet je bevestigen aanklikken om je stem mee te laten tellen. Zorg er dus voor dat je al je familie en vrienden laat weten dat ze moeten stemmen en hoe ze moeten stemmen. Zoals jullie kunnen zien heeft Graftdijk een enorme voorsprong met stemmen maar we hebben nog tot 31 maart de tijd. We mogen toch aannemen dat de ergste groei bij Graftdijk stagneert en wij moeten nog starten. Ga er mee aan de gang, het kan onze club bijna € 6000,00 opleveren.

Stem   stem   stem   stem   stem   stem   stem   stem  .

Voor vragen kun je bij Lars en René terecht.