Widgets op Knollendam.nl

08-03-2013 18:56

Vanaf vandaag staan er zogenaamde widgets op de vvKnollendam.nl site.

Een widget is letterlijk vertaald uit het engels een dingetje. Widgets zijn mini applicaties (mini app). Op deze manier laten we op onze website een stukje website ergens anders vandaan zien. In dit geval een stukje website van sportlink. De KNVB stelt dit beschikbaar voor haar leden. In sportlink staan de wedstrijdprogramma's en uitslagen. Zodra een afgelasting bij de bond bekend is staat dit ook in sportlink en dus zal dit ook op de widget zichtbaar zijn.

De widgets zijn er voor de vereniging algemeen of per team. Bij alle pagina's die over teams gaan zie je dan ook nu een stukje staan waar de wedstrijden en uitslagen van dat team staan. Op de pagina wedstrijdprogramma en op de startpagina staan de widgets voor de vereniging algemeen.

Bij de widgets staan een paar knoppen:

Thuiswedstrijden Uitwedstrijden

Link naar www.voetbal.nl voor verdere

informatie. Inloggen vereist.

Uitslagen KNVB algemeen nieuws

Hier onder nog een voorbeeld hoe de widget er uit ziet. Dit is slechts een plaatje dus hier kun je niet klikken.

Veel plezier ermee!

namens www.vvknollendam.nl