Nieuwsbrief 231

KnolKnal 2.0

* Fijne kerstdagen * Gezond en gelukkig 2022 *

 Uitgave Pers en Propaganda Commissie vv Knollendam

Vrijdag 24 december 2021——————- NOVA VITA-SPECIAL—————————Nieuwsbrief  231

Uit ‘Knollendam 75 jaar’, de jubileum-uitgave gemaakt door Ronald Peeters (1961-2018. In 1970 werd Knollendam 1 kampioen, na een beslissende wedstrijd uit tegen Callantsoog. Na een 2-1 achterstand werd het door treffers van Piet Noom en Aad Stam 2-3. Daarmee was de titel en promotie naar de 2e klasse een feit. Feest! Met een kar door het dorp.Clubicoon Teun Groot werd tijdens een broodmaaltijd gehuldigd, omdat hij maar liefst 350 wedstrijden in het eerste speelde.

‘De Jeugd’ van Nova Vita vol plannen

Muziek, swingen…

”Beste dorpsgenoten van Oost-Knollendam, wij zijn ‘De Jeugd’, een nieuwe groep binnen Nova Vita, bestaande uit Noortje Valstar, Wessel Vink, Mika Jansen, Mike Oortwijn en Brian de Boer. Via deze kerstgroet willen wij ons aan jullie voorstellen. Naast onze missie om iedereen in het dorp te voorzien van de leukste feestjes en activiteiten, willen we ook de ‘nieuwe’ jeugd kennis laten maken met ons gezellige dorp. Om deze reden kunnen we niet wachten om samen te swingen op goede muziek en het glas te heffen in het dorpshuis”.

Foto’s met een verhaaltje. Van Jacintha van Zwet, secretaris van KnolBoules. Tijdens de laatste (toegestane) petanque-activiteit geniet ze van een oliebolletje. Op de andere foto de vijf ambitieuze Oostknollendamse jongeren van Nova Vita. Hoopvol nieuws in nogal donkere tijden van corona.

Kerstwens van ‘De Jeugd’ van Dorpsvereniging Nova Vita. ***** ”Wij wensen jullie allemaal hele fijne kerstdagen en al het goeds voor een gezond en gelukkig 2022”. *****

UITSMIJTER . Uit de ‘Ode aan de limerick’ (Gedichten met een knipoog van T. Hola).

Een graffiti-spuiter uit Balen
liet voor zijn kunstwerk betalen.
Maar eens in het land
liep hij toch weg,